duminică, 24 aprilie 2011

Pestera Hotilor


da...
Eu am venit cu ideea de pestera iar maestrul Cornel a sugerat una si asa s-a incropit tura. Dupa o recrutare destul de intensa ne-am trezit la tren numai 5 oameni, dar, evident, de calitate: Cornel Mare, Cornel Mic si a sa Nina, eu si Victor Mic.
Am reusit din nou sa umplu rucsacul cu dracu stie ce, dar, din fericire, am luat si frisbee-ul \:D/
Si-am pornit ascultand povestile lui Cornel despre Racos si, putin speriati, traversam Oltul pe-un pod relativ rezistent dar tot infricosator :D

Si mergem noi asa 2 ore nestiind daca vom ajunge la pestera, urmarind un marcaj destul de ciudat - dunga galbena langa dunga rosie :). Dupa 2 ore de mers in adidasi pe covor de frunze peste teren mlastinos ajungem la mirifica Pestera a Hotilor. Dupa ce ne schimbam in hainele de scandal (unii) si facem pozele de "before" ne introducem. Dupa 20 de metrii avem primul eveniment: Victor mic nu mai incape mai departe si decidem sa-l abandonam continuand. Noi mergem mai departe si admiram restul pesterii amuzandu-ne sau fortandu-ne, unii injurand altii zambind tot timpul si pana la urma ajungem intr-un punct in care Cornel Mic nu mai putea trece...si m-am gasit eu sa ma duc mai departe :))

Era un culoar foarte ingust sus si destul de lat jos incat sa mergi taras, pe lateral (tinand cont ca trecea apa pe acolo asta era o treaba foarte grea). Culoarul era destul de lung, cel putin atat de lung incat sa mi se para ca nu se termina prea curand si avea efectul acela ca cu cat era mai departe cu atat era mai ingust, desi daca mergeai 2 metrii aveai acelasi loc de trecere...toate acestea m-au infiorat si am decis sa ma intorc, cat mai aveam loc de intors (nici macar viermilor nu cred ca le place sa se tarasca cu spatele)

La intoarcere lucrurile au fost smoooooth cu exceptia faptului ca a picat Victor si acum este "kaputt" (din cate am inteles eu de la el de la status). Mnoh...si la intoarcere am tras o poza de "after" si dupa ce ne-am schimbat am dat-o la vale in bocanci pe-un drum forestier uscat pana la Dumnezeu (ca tot e vreme pascala).

Toti in afara de Nina eram bucurosi ca nu prindem trenul de 4 si deci mergeam mai incet si pana la urma a renuntat si ea la idee si am oprit pe-o pajiste unde-am jucat niste frisbee eu cu Cornel si ceilalti au tras un puiet de somn (la vreo 5 minute asa).

Apoi am coborat pe acelasi drum forestier la Olt, l-am traversat si direct la bere - am bagat 2 si ne-am miscat catre gara unde-am mai halit una :)
Despre starea de spirit ce-am avut-o in acea zi magnifica de primavara nu pot spune prea multe - a fost foarte frumos - nu stiu motivele, am fost relaxat desi extenuat si lipsit de griji desi ma asteptau zile grele datorita RM-ului. Ceva, oricum, a fost magic - Dumnezeesc cum ar zice unii mai inteligenti putin :)

Toate pozele sunt courtesy of Master Cornel Mic aka winamp/2, poq, cotsee, ala cu camera smechera, ala bun la toate (dar care nu stie sa-si lege sireturile) :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu