marți, 11 octombrie 2011

Maraton Piatra Craiului 2011

Bun! Dupa o mare lipsa relativa de activitate (a.k.a. relaxare), am revenit la Brasov in vederea sustinerii colocviului de practica. Am facut asta miercuri, incercand sa o combin cu o prezenta la sedinta CPNT, fapt ce l-am si realizat. Am stabilit faptul ca teambuildingul va avea loc si ca eu ma voi ocupa de centralizarea fotografiilor, fapt ce s-a dovedit a fi mai mult de atat, in sensul ca am organizat the whole damn thing! Dar despre asta mai tarziu, weekendul ce urma era MPC-ul la care eu am cerut expres sa fiu voluntar, in memoria tricoului meu rupt la Padina Fest. Zis si facut: Balan ne-a rezervat un loc in "loja muncitorilor", prin aceasta cale dorind sa-i multumesc!

Bun, si vine si dimineata de sambata, 1 octombrie, MPC day. Ne imbarcam in masina la Bogdam, eu, el, George si mai trebuia sa vina si Iulia dar n-a aparut. Am ajuns in Zarnesti fara graba, ne intalnim si cu restul cetei CPNTiste, ii salutam respectuos si merem sa parcam. Restul insemna Cornel (proaspat operat la gingii, VictorMic cu Andreea si George Olaru cu Mitica, cei 2 din urma dorind sa efectueze o tura prin Crai.

Merem la start, salutam lumea, ne bagam in seama, ne gasim posturi, asteptam startul si, dupa urale, vuvuzele, tipete si incurajari, pornim spre post: eu cu Bogdam spre Spirlea, George inspre Diana si Andreea in Plaiul Foii. Nenea cu care am mers pana la Plaiul Foii, Sergiu pe numele sau, nu se grabea deloc, asa cum o faceam eu cu Bogdam care trebuia sa mai mergem O ora pana la destinatie. Bidoane nu ne-au dat deloc iar pahare am reusit sa stoarcem circa 50. In cele din urma plecam in graba spre Spirlea, urcam, in 40 de minute ajungem acolo ca sa-l vedem pe nenea Nae coborand sa ia apa din vale in timp ce noi urcam nestiind ce ne astepta sus: toate bune si frumoase, sperante slabe sa vina vreun participant prea curand. Ne-am facut treaba, am carat apa cate unu, 10 litrii de-odata (atata capacitate adusese nea Nae de la Plaiul Foii)

Ce-am facut eu in Spirlea am simtit-o ca pe o munca in toata regula, in afara de momentele in care incurajam frenetic, fluieram, urlam si notam fiecare participant care trecea pe-acolo. Primul a trecut Bostan, Balan a trecut al 10-lea si la restul n-am mai tinut numaratoarea. Dupa primii 30 de participanti consumasem 10 litrii de apa iar dupa urmatorii 30 consumaseram 30 de litrii :)). Dupa inca putine drumuri am realizat ca nu facem fata cu caratul apei de la izvor si am decis sa coboram la izvor pentru a ajuta la hidratarea concurentilor. Intre timp au trecut si Iulia, Postoaca, Cornel, Iuli; pe toti i-am salutat si incurajat cum am putut mai bine, nereusind sa hidratez, insa, pe niciunul din ei.

In fine, trec toti, coboram si noi, ajungem in Plaiul Foii, ne indopam cu ce-am mai prins, si luam masina de "ultimii concurenti" pana in Zarnesti, o Superb cu DSG :D

La finish ne-am intalnit cu totii, am schimbat vorbele necesare, am fost la pasta party, programele artistice, premiere si-apoi am mers linistiti fiecare la casa in care dormea, in cazul meu Iulia pisi. Am ales sa raman in Zarnesti deoarece am stabilit cum ca duminica mergem in tura undeva in Crai si ca la 9 ne intalnim in centrul Zarnestiului. Ajuns la Iulia acasa, nu am reusit sa dorm pe jos, muma-sa pregatindu-mi un pat full size, full comfort si tot ce-i trebuie, pat in care am dormit nedezbracat si neintors pana dimineata.

Despre dimineata si ziua urmatoare prefer sa scriu in alt post, nu de alta, dar e cu totul si cu totul altceva si sa fie si la numar, sa am si eu impresia ca am facut multe in viata asta prin care trec cu pasiune!

Un comentariu:

  1. Cred ca trebuia sa scrii in acelasi post si tura de a 2-a zii fiindca asa o sa mai treaca cv vreme pana o s-o postezi.

    RăspundețiȘtergere