miercuri, 10 august 2022

Coincidența naibii

 Mi-am luat mașină.
Mi-am schimbat, de fapt, mașina, astfel că Roșia s-a dus către o altă viață de navetist în jud. Argeș, iar o mașină de București si-a mutat domiciliul în fața blocului meu, mai mult să stea decât să meargă - că atâta merg eu cu mașina.

Dupa 2 programări neonorate la înmatriculări, după ce s-a născut Mihnea, pare că am devenit mai serios și am mers să o înmatriculez. Deși e a 3-a a 4-a mea mașină, e prima la care chiar merg să îi iau numerele de înmatriculare. Acum că am trecut de 30 de ani, îmi permit (din punct de vedere al costului RCA-ului) să am o mașină pe numele meu.

Mi-am luat practic, aceeași mașină pe care o avea soră-mea când aveam eu 18 ani, adică-n 2008. Același motor, același consum mai mare ca al Loganului, o mașină care chiar brings back memories.

În fine, am mers la ora 14:24 la programarea la DRPCIV, la 14:40 ieșeam pe ușă cu sentimentul că ceva sigur n-am făcut bine, că a fost prea ușor, am dus prea multe acte, mi le-a dat pe majoritatea înapoi, etc. Frica aia de român în fața Poliției.

Unde mai pui că mi-au zis să mă întorc o oră și jumătate mai târziu, să iau numerele (că am ales preferențiale).

Nu vă pun să ghiciți ce-am ales, nu e nevoie de comentarii să crească ratingul. Am ales CUB, ca să promovez afacerea pe care mă chinui s-o cresc. Fără prea mare succes, dar mă chinui să o cresc.

Aici intervine partea cu coincidența.

M-am dus la ora 4:10 să ridic numerele. Coadă cam de 10 persoane.

Era și Claudiu al Elenei, Ioana, să-și ridice numerele.
Nu m-am dus să îl salut, că tot venea lume și am zis să nu mi se pună în față. În schimb, i-am scris pe messenger.

 

Am încercat repede să ghicesc, Ioana Claudiu Elena - ICE, cool enough.

N-a răspuns, că nu-și verifica telefonul, așa că am rămas doar să îl strig când termină de luat numerele.

Zis și făcut.

A venit lângă mine, ne-am salutat și i-am adresat din nou întrebarea, ICE?

Și mi le-a arătat: