duminică, 23 ianuarie 2011

Cabana Urlea! 20-22 ianuarie 2011

Dap, cu o saptamana in urma ma intrebase Balan daca vin la Urlea si i-am raspuns ferm ca nu... Mai tarziu, l-am sunat si i-am zis ca da, vin! Si-asa ne-am strans noi 6 insi, Eu, Balan, Ruxi, Soaca, Maia si Alex (2 colegi de-ai lui Balan), toti intr-un peugeot 407 genial.
Fain fainutz, intregim gruparea la gara bartolomeu unde Soaca ne astepta, cu o geanta de voiaj :)), l-am indesat si pe el in masina, a pornit 1/2winampul si parca ne-am teleportat pana la Gigi in Fagaras de unde ne-am luat covrigi iar apoi liniste si pleoscait pana in comuna Breaza de unde incepea tura noastra, cam nocturna...da, am plecat din Brasov la 2.

Noh si mergem noi pe o vale al carui nume tot nu-l stiu, admiram podetele construite de vechii CPNT-isti, pierdem marcajul, il regasim si tot asa pana dam de-o panta abrupta de care ne tot povestea Balan ca a urcat mult pe ea. Mi s-a parut destul de scurta urcarea si chiar ok sau poate eram eu prea...energic.

Ajunsi la cabana, n-am intrat in ea. :D
Cabana este parasita si in paragina iar anexa cabanei se foloseste acum ca si refugiu insa este in degradare. Ne-am asezat, am facut focul (multumim celor ce-au lasat lemne acolo), am pus vinul la fiert si apoi am devorat muulta mancare dupa care a urmat concertul 1/2 winamp a.k.a Soaca and za band adica si noi :D

Dimineata a fost trezire de voie dupa care urma o tura pana pe Varful Urlea dar din cauza ca trezirea a fost tarzie iar zapada pana la solduri am ajuns doar pana pe varful Mosu de unde tot ce puteam vedea era... un nor mare si urat inspre varful Urlea! si ghiciti ce...ne-am intors la cabana, dar nu inainte de a ne opri intr-un loc unde nu batea vantul si de a sta sa ne bronzam cu gecile pe noi :D

La cabana ne-am tot gandit la jocuri, am tot cantat si ne-am jucat Mafia, pana a venit Soaca cu geniala idee de a juca Mima \:D/ de mult nu mai jucasem asa ca direct...echipele si start! nu am idee ce ora era dar m-am culcat cand incerca Ruxi sa mimeze "contemporan". Aaa...da, era cu Balan si Alex in echipa si nu ii faceau treaba deloc usoara!

A doua zi trezirea a fost tot de voie, desigur, memorabila replica "buna dimineata Tikka" ne-a trezit pe toti intr-o armonie foarte faina si a dat startul gandului ca mergem la drum. Posibil sa ma insel si e posibil ca replica sa fi fost in prima seara.

Drumul spre masina fu mai anevoios ca cel de la venire...am ales o ruta mai lunga si cu mai multa urcare, asta plus faptul ca ne-am ratacit. Partea faina a constat in faptul ca exact la iesirea din traseu ne astepta un buldozer cu cheia in contact :>
si da...
nu l-am pornit :))

Asa ca ne-am oprit la masina, la crashma si apoi direct ... la gigi in Fagaras pentru covrigi iar apoi la Victor in beci pentru...bere si seminte.

Cam da, cam asa fu tura in Urlea dar tin sa precizez ca a fost fix inainte de o saptamana de foc in sesiune si m-a deconectat total de la asta. Pentru asta le multumesc tuturor participantilor in tura! (ordine aleatoare) Soaca Ruxi Balan Maia Alex!

Un comentariu: