joi, 24 martie 2011

Am inceput escalada 2011

Cu papucei in picioare, am inceput cu stangul sesiunea de cocotz 2011.
Fiind un blog de activitate si nu unul de inactivitate, aleg sa trec direct la cocotz desi am dat examen de limba si interviu pt Erasmus.

Marti, adica ieri, am mers cu Bogdam la pietrele lui Solomon sa ne cautam de catzarat. N-am luat la noi nimic altceva decat papuceii cu care ne-am pus sa facem diverse traversee. Mie nu mi-au iesit, lui Bogdam da, apoi ne-am mutat si m-am mutilat (asta doar ca sa rimeze). Dupa cum era de asteptat, momentul culminant n-a fost o faza de escalada sau boulder ci faza cand mi-a picat un bolovanash fix in nas :)...si...hemoragie slaba :)) Apoi ne-am dat batuti si am plecat spre casa dar nu cu coada intre picioare: veneau alte zile mai norocoase - sau mai putin ghinioniste.

Asa ca miercuri, dupa scoala, sari sus pe Tampa la cocotz. De data asta, a acceptat Smendre sa vina cu noi sa ne ajute cu plantarea mansei...slava domnului. Si-a pus mansa, si-a catarat Bogdam al doilea iar apoi mi-a venit si mie randul sa stau de 3 ori mai mult ca ei la un loc pe stanca, dar nu m-am lasat pana n-am urcat scoala pentru a ... 3-a sau a 4-a oara si pentru a-mi dovedi cat de regresiv sunt :))

Dupa asta ne-am dus la micul septar sa-l dovedim si pe acesta. Vantul si frigul (dar mai ales neputinta si nepriceperea noastra), au facut ca doar Smendre sa ajunga in varful traseului...dar ne-am promis ca trebuie sa urcam candva traseul ala!

Deci iata-ma cum maine am organizat tura de cocotz pe tampa, fara sa stiu sa catzar.

Noapte buna, pe manelele din camera! ma duc sa ascult ATB - What about us

Un comentariu: