sâmbătă, 31 iulie 2010

One Lovely Week

Ziua buna!
Nu am cum sa descriu in detaliu aceasta minunata saptamana ce tocmai a trecut pentru ca s-au intamplat extrem de multe despre care inca imi aduc aminte - surprinzator. Totusi, rezumatul nu cred ca va fi scurt.

Totul a inceput intr-o frumoasa zi de joi cand m-am indreptat spre Ienachita sa iau ocazia spre Ploiesti, ocazie cu care am batut orice record in materie de timp de asteptare: 0 (zero) secunde. Un binevoitor nene cu Matiz si aer conditionat :X

Dat jos la intrarea in Ploiesti, marsaluiesc cu al meu mare rucsac pana la Carrefour cam 40 de minute, cumpar cate ceva si-i astept pe CPNT-isti cu a lui Smendre duba portocalie.
Urc, salut, ma asez si...am plecat. Dupa cateva opriri neprogramate ne dam jos la debarcaderul din Plopu si ne asteptam cuminti barca ce s-a dovedit a fi o cada (vana) cu motor pentru unii si o salupa superrapida pentru altii :)

Navigam pe niste canale inguste, trecem pe langa lacul Razim, ajungem la complex si suntem intampinati de 2 fete cu tuica si peste si de 98237165983146589363895346 tantari flamanzi.
Imbracati in pantaloni scurti si tricou incercam sa punem corturile - no chance! Ne imbracam, punem corturile si ... ascultam frumoasa simfonie a tantarilor ce treceau pe langa urechile noastre. Mai tarziu, s-a cantat, eu am dormit.

Vineri ,trezire, mancare, stat, facut baie in apa mirobolanta a canalelor artificiale ale Deltei, pe scurt: asteptat ziua de sambata. Parca am jucat si niste volei - ne-am luat o bataie de mama mama!

Sambata!
Ne-am trezit si-am pornit cu cada cu motor spre meleagurile pe care trebuia sa participam la orientare si cros. Surpriza, sa-i zic asa, a constat in faptul ca eu am castigat proba de orientare iar la cros am ajuns pe locul 3. Surpriza pentru mine a fost faptul ca am fost si premiat pentru asta - 2 medalii plus un rucsacel mic mic mic quechua. Nice debut right ?

Ziua a continuat cu probele teoretice la care din putinul care-l stiam am rezolvat destul de bine [noi, echipa(Cezar, Gabi, Mirela, Cornel mic si Alina)]
A urmat apoi alpinismul unde la fete am luat un loc bun, prin Mirela, si o evolutie cel putin spectaculoasa prin Cornel mic.

Apoi a urmat proba surpriza la care, parerea mea, ne-am descurcat cel mai bine - trebuia sa construim o ambarcatiune din stuf si sfoara si sa...ceva...cu ea prin apa. Toata lumea a legat papura intr-un mare si urat ceva iar noi am construit o ambarcatiune de nota 10!aaa...plus ca am avut cel mai tare capitan de vas - Piti.

A urmat culturalul unde, surprinzator sau nu, CPNT a ocupat ultimul loc, fapt ce a dus la obtinerea dezamagitorului loc 2 in trofeul Albatros 2010. Ne-am consolat cu faptul ca nu trebuia sa caram trofeul propriu-zis cu noi.

Aici trebuie sa-l precizez pe Balan care era extrem de fericit de faptul ca nu avea cros in urmatoarea zi si...

Duminica am strans, am plecat, ne-am certat, am ajuns in Vama Veche. Nu stiam ce ma va astepta, am ajuns noaptea, ma gandeam ca trebuie sa astept ziua sa vad cum e Vama dar...hey...am plecat la dans (parca).

Pentru mai multe detalii...mai tarziu. Am o bicicleta pe care trebuie sa o pregatesc de...ca sa fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu