luni, 28 mai 2012

Teambulding CPNT

N-am mai scris de mult timp pe blog. Imi pare sincer rau. Sunt prea lenes ca s-o fac si ma ascund dupa motivul cum ca n-am poze sa pun. Dar iata ca revin la stilul meu sufocant de scrie tot ce-ti vede ochiu':

Cornel si cu Iuli au lansat stirea bomba acum vreo 2 luni, cum ca vom avea un teambuilding cu o saptamana inainte de Brasov Marathon - parfait! Pe mine nu ma interesa tema: stiam ca va fi un succes si in plus, e genul de activitate care nu are cum sa nu-mi (ti) placa.
Si am primit eu joi harta in urma careia trebuia sa-mi dau seama cum gasesc cealalta harta care ma duce in tabara de baza:

 Descifrarea ei, vazuta de mine, a fost : Brasov - Stupini - Bod - Feldioara - Rotbav - 3 sate de tigani - si Racos. In Racos, ne ramaneau 3 variante de gasire a hartii nr. 2: un X pe jos pe undeva in gara, la un bat infipt in pamant sau la impegat.
But before...the team! Eu.

( oh yeah)
 Ruxandra
Amalia
 Liviu a.k.a. Zen
 Sorin
Mnoh bun. Am plecat din Brasov cu trenul de 2 parca. Eu, George, Mitica si Amalia. In gara Racos ne-am despartit pe echipe, astfel ca Echipa mea - echipa 1 - a gasit prima harta si a pornit la drum. Ceilalti 2 au luat-o inainte fara sa se gandeasca sa ia harta, ei stiind sa ajunga unde trebuie. Cand ne-am reintalnit le-am zis ca ne trebuie harta si guess what - s-au intors s-o ia. George a gasit-o in 5 minute iar Mitica in 2 ore.

In fine, am ajuns in tabara si-am pierdut timpul ba cu frisbee-ul, ba cu mingea de fotbal (american) primita de la Scott, ori am mers sa-l vedem pe victor cum monteaza podul indian :)

Seara veni, somn mi se facu', multi nu sosisera asa ca m-am dus la somn - doar ca sa aflu dimineata ca au venit astia cu duba si s-au distrat de minune, morti fiind (alcool).

Dimineata era simpla problema: Sloganul nostru era "locul 1 numai 1 e mereu echipa 1, nu fac un pas inapoi si nu cad pe locul 2" (sounds familiar? :) )
Scopul era distractia si relaxarea: Prima proba a fost pe terenul de golf - o insulita pe Olt, plina cu iarba netunsa pe care Cornel facu-se o groapa inaltata ;)) Acolo trebuia ca de la vreo 20m sa lovim mingea  cu o crosa confectionata de noi si sa o nimerim in acea gaura avand la dispozitie 5 atingeri - una de fiecare membru al echipei.  Aveam la dispozitie 10 astfel de incercari, la fiecare incercare ratata scazandu-se un punct. Noi am pierdut doar un punct - de departe cel mai bun rezultat, mai ales tinand cont de faptul ca am introdus mingea in gaura din 4 atingeri.

Urmatoarea proba a fost umplerea unui cos cu lemne adunate de pe unde gaseam. Am ras putin si-am inghitit putina scoarta de copac ;))

Urmatoarea proba a fost una faina: textul motivational de acolo zicea ca noi, baietii echipei, sa impresionam fetele facand 100 de TRACTIUNI :) Ha ha! EU, Liviu, Ruxi si Amalia am facut impreuna circa 50 de tractiuni :) iar noi toti, ca echipa, am facut 100 :)


Pentru urmatoarea proba a trebuit sa mergem vreo 60 de minute intrucat al nostru ghid - Gheorghe (elev de-al lui Cornel, a.k.a. Negruţ ) - nu gasea Teiul sub care se tinea urmatoarea proba: In cele din urma ne-am intalnit cu Iuli si ne-a dus el la STEJARUL sub care se tinea urmatoarea proba: construirea unui adapost.





Urmatoarea proba avea sa fie la naiba-n praznic...traversarea Oltului pe pod indian (LUNG TATIII!) si gasirea unui indiciu la un bar din sat la care trebuia neaparat sa bei ceva ca sa ti-l deie ;))

Am uitat sa specific faptul ca dupa fiecare proba incheiata primeam o bucata de fotografie drept indiciu, fara sa stim ce facem cu ele, insa.

Dupa ce ne-am intors din sat am marsaluit catre Pestera Hotilor unde ne astepta alt indiciu si despre care se auzea ca nu prea se nimeste... dar deja se lasa seara si noi mai aveam 9 probe din 15 :)

Bun, mergem in pestera, luam indiciul si ne intoarcem de graba sa terminam celelalte probe.
In drum spre tabara impuscam 2 iepuri:
Prima proba a fost umplerea unei galeti cu apa aflata la 2 metri deasupra apei - pe mal - fara a misca galeata si fara a folosi pungi, saci, sticle sau alte recipiente: astfel ca cu 2 tricouri le-am imersat in apa si le-am stors pana am umplut galeata.

Cea de-a doua proba a constat in ceva de genul dezbracat lungime doar ca trebuia sa facem un lant de componente vestimentare astfel incat sa asiguram trecerea unei ape dintr-un copac intr-altul - am reusit sa facem asta doar cu sireturile adidasilor - foarte ok tinand cont ca toti eram imbracati scurt si era plin de tantari oricum.

Dupa aste 2 probe ne-am intors in tabara, plecand imediat spre urmatoarele (fiind deja noapte).

Urmatoarea a constat in cautarea unui bilet "ascuns" intr-un copac. Cum? Simplu: ridicand un membru al echipei pe un scripete pana la o craca, unde avea 5 secunde la dispozitie sa se uite dupa bilet. Ne-am ridicat rand pe rand, pentru ca, inainte de termen, sa ne strice Iulian surpriza zicandu-ne ca nu e niciun bilet in copac. Cu toate acestea, noi ne-am ridicat toti pana sus, mai putin Sorin, care era mult prea greu pentru noi.
Langa aceasta proba se afla una cu fantome - niste hartii pe jos pe care trebuia sa le alegem ca in minesweeperul windowsului sa facem punctaj cat mai mare. Si aici primii 4 am facut 26 de puncte parca, iar la final, datorita lui Sorin, am avut 48 de puncte.

Apoi au urmat 2 probe mai intelectuale, sa le zicem asa, una era despre testul lui Einstein, la care s-au schimbat termenii si cealalta era o adunatura de ecuatii matematice la care termenii erau imagini cu mine, Teo, Smendre si Balan.

Ultimele probe au fost, practic, si cele mai interesante: a trebuit sa zicem de unde e poza formata de indicii si ni s-a spus ca ni se vor pune intrebari de cultura generala la care ne selectam un om pentru baraj. Dupa multa gandire de echipa, Ruxandra s-a sacrificat si bine a facut. Toate intrebarile erau despre ea - cele mai intime si mai stupide intrebari - la toate am raspuns corect - toate!
Apoi, ca echipa completa ce eram, ni s-au dat niste poezii si cantece tampite sa le completam cu cuvinte lipsa - tot noi le-am completat cel mai bine :)

Per total....Locul 1 numai 1 e mereu echipa 1...

P.S. Maxime multumiri organizatorilor. Pustanii au fost grozavi! Multumim pentru timpul sacrificat!














P.S.2: Inca un eveniment CPNT fantastic!