sâmbătă, 13 octombrie 2018

Despre astazi

In sens extins, despre astazi este de fapt despre ultimele 2-3 saptamani.
Azi e doar culminarea unei munci care m-a stresat un pic prea mult, dar care mi-a placut la nebunie
Despre astazi este, de fapt, poate, probabil, despre cum mi-am gasit vocatia sau despre cum m-a gasit ea pe mine.
E despre faptul ca m-am mai descifrat putin si am inteles ca toate lucrurile pe care le stiu chiar pot fi bune la ceva, luate impreună, nu separat.
Azi m-am intors pe motorul lui Levi (multumesc!) de la Sacele, unde am tinut un teambuilding simplu, de tip treasure hunt. Nu stiu daca a fost gasca tanara si vesela de vina (adica de merit), dar evenimentul a fost foarte, foarte fain.
Au avut de gasit preoti, mirese, statui, patrupede, creaturi cu mai multe picioare, adrese si alte lucruri care i-au purtat prin Sacele vreme de 2 ceasuri si jumatate si intins pe vreo 10km sau mai mult.
Aveau un spirit de competitie fain si atat de dezvoltat incat aproape ca alergau - ei fiind persoane care in mod normal nu o fac.
Eu am creat tema si detaliile, eu am facut sistemul de impartire a echipelor, eu am gandit sistemul de punctare, eu l-am implementat, eu am facut o prezentare de 20 de slide-uri in 10 minute si am terminat-o cu 3 secunde inainte sa incep sa o prezint, eu am prezentat, eu am arbitrat, eu am selectat pozele, eu le-am aratat filmuletele, eu i-am impacat si eu i-am facut sa rada. Ma rog, erau si ei predispusi, atmosfera a fost foarte faina.
Dar e mai sus, aici, o insiruire de lucruri mici si nu foarte valoroase, care, puse la un loc, creează o valoare foarte frumoasa, valoare pe care n-am crezut ca o voi putea folosi vreodata.
Iata ca s-a intamplat.
Si ca sa fie treaba treaba, la final, dupa toate clasamentele, am iesit in fata si am incercat sa le prezint cele mai amuzante evenimente din cele doua ore si jumatate.
Si aproape ca am facut stand-up comedy. Au ras calumea.
Dar stiti cand au ras cel mai tare?
Cand au vazut ca mi-a pus windows 10-le meu, in stanga, in bara de foldere accesate des, un folder numit EuroSexParties.17.08.27.Lucy.Heart.Filling.Eve...
Mnoh, stii cat au ras cand m-au intrebat care-i faza? :))
Vrei curaj de public speaking? Try this!
Si-apai toata viata mea am fost speriat de gandul ca ar putea afla lumea ca eu vizionez pornografie. Întotdeauna mi-am ascuns cat mai bine filmele. In ultimii ani nici macar n-am mai downloadat. Mi-am format reflex ca atunci când intru pe incognito sa scriu direct beeg.com, chiar daca nu asta vreau sa fac. Mi se întâmplă des sa tastez bee si sa ma opresc la g.
Iar filmul ala era acolo doar pentru ca ma chinui de o grămadă de vreme sa-l downloadez. Nici măcar nu funcționează, e la 97% si nu pot sa-l vad (credeți-mă, am încercat!)






Am plecat de acolo viu, senin, fericit, blindat de armura, pe motocicleta.

Dar de ce m-a stresat asta doua săptămâni? (trei, de fapt) Pentru ca ieri am avut un teambuilding cu 80 de persoane si 10 prieteni care m-au ajutat. Aici vorbim de mult mai multe valori omenesti pe care, luate împreună, n-am crezut sau n-am avut curajul sa cred ca mi-ar folosi vreodata.
Si a ieșit și ala foarte fain. A fost o zi calda și senina, petrecuta alaturi de prieteni, terminata cu cocktailuri si voie buna, asa cum ar fi fain sa fie fiecare zi din viata noastra, fiecare zi in care nu ploua :P
Stresul n-a făcut decât sa construiască aceste zile superbe.

Si simt nevoia sa mulțumesc tuturor celor care m-au sculptat sa ajung asa.
Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu