luni, 19 septembrie 2011

Duatlon Cetatea Brasovului

TREBUIE sa scriu macar cateva randuri despre acest magnific concurs ce pentru mine s-a transformat intr-un magnific chefalau. Incep prin a preciza ca am fost acolo in postura de voluntar la organizare, alaturi de multi CPNTisti cu care am fost repartizati in postul de la intersectia Castelului & Tiberiu Bradiceanu. Ca voluntar, am fost atras de faptul ca ne ofereau 3 senvisuri si un tricou, deci prestez foarte ieftin. Ziua a inceput devreme, la 7 am fost prezenti sub Tampa si am inceput sa mutam garduri albastre si grele de la Jandarmerie. Apoi alte treburi, bannere, sedinta si fuga in post. In post ne-am trezit cu niste cutii cu mere, banane, glucoza, apa si multe pahare, i-auzi! am umplut ceva pahare cu apa si trec toti concurentii pe langa noi fara sa ia niciunul niciun pahar. La intoarcere, pe langa faptul ca am fost uimiti de rapiditatea cu care s-au miscat am fost si surprinsi relativ nepregatiti, fara a ramane cu pahare goale, deci din pct de vedere al concurentilor am fost megaOK! Atmosfera la noi in post cred ca a fost cea mai faina! Am fluierat pana am incetat sa mai aud, am stropit concurentii cu apa, am incurajat, ne-au prins jucand curling, toate astea pe langa faptul ca ne-am facut treaba cum trebuie relativ la postul de revitalizare. Tot acolo am prezentat si ideea mea (sau a lui Bogdan, nu conteaza) despre un teambuilding cu jocurile copilariei, idee ce sper sa se materializeze, pentru ca ar fi genial!

Pe la ora 3 si jumate, cam cu o ora mai devreme decat era in plan, ne-am intors si noi din post, la finish. Pe-acolo am umblat ca zombie-ul, am savurat pentru prima oara o bere calda (mai multe chiar) iar apoi am inceput sa-mi caut ochelarii pe care am realizat ca i-am pierdut. Trist m-a facut acest lucru si cam trist am ramas toata ziua, fara a-mi pierde cheful de distractie, insa. Apoi mi s-a facut foame si nu mai erau senvisuri gratuite. A zis Bogdan ca se duce la Ando´s si daca mai vrea cineva ceva, eu dorind o shaworma am zis sa nu il mai trimit si la Florian si i-am spus pas mancarii. A venit Bogdan cu 2 shaworma si-un senvis si la 1 minut dupa ce a sosit, au anuntat organizatorii ca vom avea MULTA pizza gratis. :) how ´bout irony?!

Apoi am mers pana la Jandarmerie sa ducem gardurile si cand ne-am intors lumea deja dansa langa podium. M-am bagat si eu direct la dans, insa, observand ca sunt prea treaz, am mai bagat o bere, intarindu-mi starea de ameteala si alaturandu-ma la POGO!

Am dansat de n-am mai stiut de noi apoi a venit pizza si totul s-a schimbat - fetele oamenilor, burtile lor, capacitatea lor de a dansa si toate cele. Fain a fost cand au venit 3 copilasi sa ma bata, si ma bateau frate rau de tot, trebuia sa fug de ei si am fugit de ei! La un moment dat mi-a venit geniala idee de a-i tine de vorba, astfel am aflat chestii despre ei si am devenit buni prieteni, atat de buni incat veneau sa ma intrebe pe cine sa mai atace >:) Si asa a ajuns Freddy cu pantalonii rupti, Balan batut si multi altii alergati bine de tot. Prima sarja de pizza s-a terminat, ne-am saturat toti si am revenit la dans. Intre timp, am aflat ca va pleca toata ceata de gagici CPNTiste cum ca, vezi doamne, se marita si "fosta" si Carmina si le trebuie un party de neuitat. Apoi, satul fiind, am contribuit si la consumarea celei de-a 2-a sarje de pizza, fapt ce a dus la imobilizarea mea si la incapacitatea de a mai bea in continuare. Apoi, cheful s-a terminat (s-a terminat timpul alocat autorizatiei), am inceput strangerea si apoi direct acasa (evident, la George). Asta e de fapt motivul pentru care am scris asta, sa fac o introducere turei ce avea sa urmeze in ziua urmatoare si sa mai precizez si faptul ca nu am dormit decat 2-3 ore noaptea aia deoarece m-a durut burta incredibil de tare. In fine am dormit eu cat am dormit si apoi trezirea si in tura cu papucei in rucsac!! (premiera)
Sper sa apara si niste poze pe undeva.

Un comentariu: